Weegtijden

 

Op zaterdag 13 oktober 2018 is er van 15:00 tot 18:00 mogelijkheid tot wegen in Sportcomplex Hoornse Vaart. Weegtijden worden via onze website gecommuniceerd. Bij de weging vindt eveneens controle plaats van het judopaspoort en het betaalbewijs lidmaatschap JBN. Een judoka mag zich twee keer melden bij de weging. Overschrijding van het gewicht met meer dan 200 gram heeft direct overschrijving naar een hogere gewichtsklasse en extra kosten tot gevolg.

 

Mededeling:

Podiumfoto’s worden op deze website geplaatst.
Indien u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit melden op de dag zelf bij de voorzitter DHR. W.Snijder. 

 

Locatie

14 oktober 2018

 

 

Deelnemerskaarten en coachkaarten:

Deze zullen op de toernooidatum aan de verenigingen ter beschikking worden gesteld. Via de website www.oa-judo.nl en per mail zal het programma worden gecommuniceerd.

Aanwezigheid:

Men wordt geacht 30 minuten voor aanvang van de poule gereed te zijn, om de organisatie de gelegenheid te geven eerder te beginnen met de wedstrijden indien het toernooiverloop dit toelaat.

Danpunten:

Het is mogelijk danpunten te laten registreren. Hiertoe dient de judoka zich minimaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijden te melden bij de hoofdjurytafel, duidelijk zichtbaar in de zaal.

Aansprakelijkheid:

Deelname is op eigen risico. Stichting Internationaal Open Alkmaars judotoernooi of haar vrijwilligers zijn op geen enkele wijze aansprakelijk zoals voor blessures, of voor het in ongerede raken van eigendommen tijdens, vooraf of na afloop van het toernooi.

Geen zin om ‘s avonds laat nog naar huis te gaan? Kom dan heerlijk slapen in een van de 22 kamers voor een meer dan vriendelijke prijs. King’s Inn City Hostel, het budget hotel midden in de verrassend leuke en historische binnenstad van Alkmaar, en nog eens vlakbij het station!
King's Inn heeft ruimte voor 85 gasten en overnachten kan al vanaf ongeveer € 25,- per persoon per nacht in een gezamenlijke kamer. Natuurlijk hebben we ook enkele betaalbare privé hotelkamers voor wie meer op z'n privacy gesteld is. Oh ja, niet vergeten…bij King’s Inn heb je overal gratis WiFi!

Meer informatie:

Indien u meer informatie wenst, dan kunt u contact opnemen door in het menu contact te selecteren en dan Wedstrijden te selecteren.

Sponsors

1
Meer dan het rijbewijs alleen
2
Excellence. Simply Delivered
3
Samen sterk voor de club
4
De betere in verzekeren
5
Vakwerk op maat !
6
Voor alle budosporten
7
Mensen lekker laten werken met ICT
8
Voor al uw transport
9
De webshop voor alle kantoorbenodigdheden
10
Een modern en duurzaam hostel, ideaal bij strand, zee en aan de Kennemerduinen
11
Alle vechtsportartikelen van de beste kwaliteit voor de laagste prijs.
12
Media partner in judo